top of page

Van oud naar nieuw ***


Op het randje van 2021 nog alle puntjes op de i ! De interne verhuizing van mijn praktijk is nog in volle gang. ( je vindt me nog steeds aan de Albert Joachimikade 3 te Goes) Afscheid nemen, opnieuw creëren, de juiste energie, vertrouwen op wat komt, wachten tot ik weer de kringloop , de doe het zelf in mag voor de laatste opleukers. Ach het vormt zich vanzelf weer. Ik vertrouw! Ik wens jullie allen ook veel vertrouwen, vele mooie kleine dingen, natuurlijk volop gezondheid, blijf vooral bij jezelf, vind de kracht in jezelf en durf jouw eigen zijpaden te bewandelen. Alle goeds voor 2022! Liefs Mieke XXX

316 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie **

1 Comment


Ik hoop dat je een mooi en liefdevol jaar zult hebben volgend jaar en nog heel veel jaren daarna, Henk Tennekes X

Like
bottom of page