Consulten 

Reading/ Coaching gesprekken. 

Worstel je met vragen over je familie, kinderen, werk, overleden dierbaren, liefde, zit je niet lekker in je vel, weet je niet welke stappen te nemen enz enz.…?
Met behulp van mijn intuïtieve gaves, krijg ik informatie door, die jou verder op je pad kunnen helpen.
Je kunt naast je vragen ook foto’s meebrengen van familie (evt. op mobiel) of sieraden e.d.

Naast het geven van consulten, kun je ook een afspraak maken voor het energetisch reinigen van huizen. 
 

Een afspraak maken kan hieronder of mail me even naar: miekebootinfo@gmail.com of bel even naar: 06-13529019.
Dan kan ik je inplannen. Dagelijks afspraak van maandag t/m donderdag mogelijk.

Waar : t Westlicht, Albert Joachimikade 3, 4461 BG Goes 

Duur van een consult : ongeveer 1 uur. 

Kosten : 60 euro per consult

Je kunt ook een schriftelijk consult aanvragen via de mail. Mail me jouw vragen en stuur daarbij een duidelijke foto van je zelf, je kinderen of dier. Ik zal zo snel mogelijk uitgebreid reageren. De kosten voor een emailconsult zijn 50 euro ( vooraf te voldoen). Ik lees je graag. 

(mail naar : miekebootinfo@gmail.com ). 

Ik lees je graag. Tot gauw. 

Liefs Mieke

Review van Nienke: ( schriftelijk consult )

Nienke:
1 woord: Wauw.. ! Ontzettend bedankt voor dit prachtige consult! Wat herken ik mijzelf feilloos in alles dat beschreven wordt. Tijdens het lezen voelde ik een enorme kracht borrelen binnenin, herkenning, hier en daar een glimlach of juist even een 'auw' moment. Herkenning en puzzelstukjes op z'n plek zien vallen. Ook mijn meiden herken ik volledig in hoe jij ze omschrijft. Bedankt ook voor de oefeningen, daar ga ik zeker wat mee doen (ook met de kindjes) ik denk dat we er heel veel aan gaan hebben. Heel erg dankbaar ben ik voor dit consult dat voor mij op het juiste moment op mijn pad mocht komen en mij nu weer even nieuwe kracht en moed geeft om door te gaan. Nogmaals: ontzettend bedankt!

Liefs Nienke

Review van Marja :

Alles wat jij zag uit vorige levens klopte voor mij. De grijze mist die met deze verhalen samenhangen hebben echt een poosje om mij heen gezeten. Daar had ik ook beelden bij. Ik heb het allemaal aanvaard, ik heb er verder niets mee gedaan, behalve dat ik het heb geaccepteerd en het heb doorvoeld zover mogelijk.

 

Nu, enige tijd later is die mist opgetrokken en het zware gevoel dat ik bij me droeg is weg. Ik ervaar dat ik dingen heb opgeschoond. Ik merk ook dat ik anders reageer als ik met iets van geweld word geconfronteerd, op tv of in een film bijvoorbeeld. Waar ik voorheen paniek en onmacht voelde ervaar ik nu en kan ik blijven bij mijn innerlijke rust. Wat voor mij zegt dat ik  de identificatie met deze rollen heb losgelaten en er niet meer mee resoneer. Zo bijzonder, omdat ik dit zo duidelijk anders is dan voor ik bij jou kwam.

 En daar wil ik je graag deelgenoot van maken, nogmaals dank je wel voor deze waardevolle sessie.

 Lieve groet,

 Marja