top of page

Consulten 

Reading/ Coaching gesprekken. 

Worstel je met vragen over je familie, kinderen, werk, overleden dierbaren, liefde, zit je niet lekker in je vel, weet je niet welke stappen te nemen enz enz.…?
Met behulp van mijn intuïtie( o.a.heldervoelend, helderziend, helderhorend), krijg ik informatie door, die jou verder op je pad kunnen helpen.

-------
*Een live consult/ reading in mijn praktijk:

Een afspraak maken kan hieronder of mail me even naar: miekebootinfo@gmail.com of bel even naar: 06-13529019.
Dan kan ik je inplannen. Dagelijks afspraak van dinsdag t/m donderdag mogelijk.

Waar : Kantoorvilla de Pastorie, Prins Bernhardlaan 64, 4615 BD Bergen op Zoom  

Je kunt naast jouw vragen ook foto’s meebrengen van familie/ partner (evt. op mobiel) 

Duur van een consult : ongeveer 1 uur. 

Kosten : 75 euro per consult. Betaling via pin: kosten 1,50 euro extra, of contante betaling.  

-------------------------------

*Telefonisch consult : Wil je liever bellen? Dat kan hoor. Op een van te voren ingeplande tijd mag je mij bellen. De kosten zijn 50 euro. Duur consult zijn dan maximaal 40 minuten. Vooraf te voldoen. Mail me als je een afspraak wilt maken. De betalingsinfo stuur ik je via de mail, of via whatsapp terug. 

-------------------------------

*Schriftelijk consult : Je kunt ook een schriftelijk consult aanvragen via de mail. Mail me jouw vragen en stuur daarbij een duidelijke foto van je zelf, je kinderen of dier. Ik zal zo snel mogelijk uitgebreid reageren en een datum/ tijd inplannen voor jouw consult. De kosten voor een emailconsult zijn 65  euro ( vooraf te voldoen). Info hierover krijg je vooraf via de mail.  Ik lees je graag. 

(mail naar : miekebootinfo@gmail.com ). 

-------------------------------

*Energetisch reinigen van je huis. 

Dit kan ingepland worden. Kosten zijn 75 euro per reiniging + rijkosten. Betaling contant of via de pin ( Kosten hiervoor zijn 1,50 euro extra) 

-------------------------------

Review van Sandra : (Live consult )

Sandra :

Als eerste wil ik jou nogmaals ontzettend bedanken voor de mooie woorden die jij mij deze ochtend hebt (mogen) geven.  Het was zo'n "thuiskomen"gevoel. Een bevestiging op wat ik eigenlijk diep van binnen al wist. Dit geeft mij zo ontzettend veel rust voor nu en kracht voor wat er nu allemaal nog mag gebeuren en verder mag ontwikkelen in mij.

 

Terwijl ik dit allemaal typ naar jou, krijg ik een glimlach op mijn gezicht en een euforisch mooi gevoel van binnen.

 

Ik kijk nu nog meer uit naar de toekomst.

Liefs Sandra 

Review van Nienke: ( schriftelijk consult )

Nienke:
1 woord: Wauw.. ! Ontzettend bedankt voor dit prachtige consult! Wat herken ik mijzelf feilloos in alles dat beschreven wordt. Tijdens het lezen voelde ik een enorme kracht borrelen binnenin, herkenning, hier en daar een glimlach of juist even een 'auw' moment. Herkenning en puzzelstukjes op z'n plek zien vallen. Ook mijn meiden herken ik volledig in hoe jij ze omschrijft. Bedankt ook voor de oefeningen, daar ga ik zeker wat mee doen (ook met de kindjes) ik denk dat we er heel veel aan gaan hebben. Heel erg dankbaar ben ik voor dit consult dat voor mij op het juiste moment op mijn pad mocht komen en mij nu weer even nieuwe kracht en moed geeft om door te gaan. Nogmaals: ontzettend bedankt!

Liefs Nienke

Review van Marja :

Alles wat jij zag uit vorige levens klopte voor mij. De grijze mist die met deze verhalen samenhangen hebben echt een poosje om mij heen gezeten. Daar had ik ook beelden bij. Ik heb het allemaal aanvaard, ik heb er verder niets mee gedaan, behalve dat ik het heb geaccepteerd en het heb doorvoeld zover mogelijk.

 

Nu, enige tijd later is die mist opgetrokken en het zware gevoel dat ik bij me droeg is weg. Ik ervaar dat ik dingen heb opgeschoond. Ik merk ook dat ik anders reageer als ik met iets van geweld word geconfronteerd, op tv of in een film bijvoorbeeld. Waar ik voorheen paniek en onmacht voelde ervaar ik nu en kan ik blijven bij mijn innerlijke rust. Wat voor mij zegt dat ik  de identificatie met deze rollen heb losgelaten en er niet meer mee resoneer. Zo bijzonder, omdat ik dit zo duidelijk anders is dan voor ik bij jou kwam.

 En daar wil ik je graag deelgenoot van maken, nogmaals dank je wel voor deze waardevolle sessie.

 Lieve groet,

 Marja

Review van Astrid 

Wat een prachtige ervaring was het om bij jou readings te ontvangen de wijze waarop jij coaching gaf was warm ondersteunend  , begripvol en geduldig en heel duidelijk vooral  met de aanwijzingen die je mee gaf

Die ik in mijn  dagelijks leven goed kan  toepassen .

Groeiproces is soms pijnlijk , maar voor mij een heel bijzondere ervaring. 

 

Hartelijk dank daarvoor Mieke.

Liefs Astrid. 

Review van Fanny ( schriftelijk consult ) 

Wauw, wat een ontzettend mooie reading. Het raakte mij diep. Alles in mijn hele zijn resoneerde met ieder woord die je getypt hebt. 

 

Dank je wel!! Ik zal de mail vaker terug pakken om zo weer even herinnerd te worden aan wat je mij mocht meegeven. En echt weer dat diepe vertrouwen in mijzelf mag voelen.

 

Liefs Fanny

bottom of page