top of page

Over mij

Lieve allen,

 

Als kind was ik best heel verlegen, stond eigenlijk nooit vooraan in de rij en observeerde het liefst. Ik voelde en ving soms subtiele signalen op, waarvan ik dacht dat iedereen dat had. Wist dingen van te voren, voelde de ander, hoorde en zag 's nachts. De gevoeligheid werd steeds sterker, maar ik had totaal geen idee hoe ik daar mee om kon gaan. Tot iemand me jaren later attendeerde op mijn hooggevoeligheid tijdens de workshop: "omgaan met je intuïtie ". Deze workshops gevolgd en vele boeken hierover daarna verslonden en toen begonnen verschillende kwartjes te vallen. Mijn interesse was gewekt en vele cursussen, workshops, opleidingen volgden rondom intuïtie en mediumschap. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats met vele reacties zoals: zie je nou wel, dat is ook "toevallig", ik wist het.
 

In het werk wat ik jaren heb mogen doen als o.a. :

Onderwijzeres Basisschool, Peuterspeelzaal-leidster, Regie Toneelvereniging , Bestuurslid NUT Noord- Beveland, vrijwilligerswerk Oranjevereniging , hulp aan mensen met dementie, actief helpende op een afdeling bij Emergis, het centrum voor geestelijke gezondheid, was het prachtig om volledig te kunnen vertrouwen op mijn intuïtie, mijn onderbuik gevoel. 
 

Als mensen- mens actief aan de slag gaan met mijn Intuïtieve gave was een logische stap. Zo ontstonden de eerste individuele consulten/coaching gesprekken en stonden de eerste cursussen/workshops intuïtieve ontwikkeling ingepland. Deze prachtige cursussen, gesprekken mag ik nu al jaren verzorgen voor mooie groepen en ook 1 op 1. Geweldig om te zien dat iedereen zo tot bloei komt, vertrouwen leert krijgen en werkelijk thuiskomt in zichzelf. Zo dankbaar voel ik me om een ieder dan een stukje op hun eigen spirituele pad te kunnen begeleiden.

Mijn droom om naast deze werkzaamheden een eigen centrum te creëren in Goes kwam er. Centrum 't Westlicht was geboren. Vanaf 3 mei 2014 waren de deuren geopend van deze bijzondere ontmoetingsplek  Een plek voor allen, samen één, voor gelijkgestemden, voor rustzoekers, voor hulpvragers en meer met wekelijkse activiteiten zoals yoga, lezingen, reiki enz. 

Sinds oktober 2018 is 't Westlicht verhuisd en is de eenmanszaak overgegaan in Stichting Cultureel Westlicht. 

Deze stichting is helaas moeten stoppen, maar t Westlicht blijft wel actief in de vorm van een jaarlijkse grote spirituele beurs in de grote Kerk te Goes, die ik mag organiseren. Zie info hierover onder het kopje spirituele beurs. 

Naast dit bijzondere werk, mag ik ook sinds 2014 als beëdigd buitengewoon ambtenaar van burgerlijke stand (BABS) huwelijken voltrekken in het hele land en evt. daarbuiten. 

Hoe bijzonder is het toch, dat ik in deze functie als BABS twee mensen, die hun hart volgen, mag bijstaan op deze hele belangrijke dag in hun leven. Geheel volgens hun wens en droom. 

Hopelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort.

Harte groet,

Mieke Boot 

IMG_0539.jpg
bottom of page