top of page

Nieuws vanuit mijn thuis....


Lieve mensen,

In welke gekke bizarre tijd zitten we met z'n allen op dit moment. De wereld- resetknop wordt letterlijk ingedrukt.. zo voelt het. Ook ik ben voorlopig thuis... en heb al mijn werkzaamheden op kantoor en op andere locaties stilgelegd tot nader bericht. Gelukkig kunnen de schriftelijke en/of telefonische consulten ( ook whatsapp beeld- bellen) gewoon doorgaan. Mocht je een afspraak willen maken, dan kun je me altijd mailen hoor. (Zie info verder op de website) .

Thuis.. de plek van rust, de liefde van je naasten, je mooiste herinnerings-spullen bij elkaar. Vanuit mijn thuis wens ik dat we elkaar snel weer live kunnen ontmoeten, dat we allen gezond mogen blijven. Ik wens ook veel sterkte aan allen die heel hard aan het werk zijn om het voor iedereen leefbaar te houden. Hou jullie haaks, snuif frisse lucht op, denk aan elkaar .. zo positief mogelijk! Tot gauw! Liefs Mieke XX

318 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie **

Comments


bottom of page