top of page

Mijn nieuwe praktijk locatie per 1 april!


Yes ik heb getekend! Wat vinden jullie van mijn nieuwe praktijk- locatie? Per 1 april a.s. wordt er in dit schitterende pand mijn nieuwe praktijk/consult ruimte gecreëerd. In Bergen op Zoom, precies tussen Goes en Breda in. Een half uurtje rijden vanuit Goes. Zo fijn dat deze locatie vanuit Zeeland en vanuit Brabant heel makkelijk aan te rijden is.

Mijn praktijkruimte aan de Albert Joachimikade 3 te Goes stopt dan wel per 1 april a.s.

Alle cursussen en workshops blijf ik gewoon in Goes , Burgh Haamstede en Rucphen verzorgen hoor :).

Zo wonderlijk weer hoe zoiets dan op je pad komt. Zo dankbaar dat ik deze mogelijkheid aangeboden heb gekregen. Niets is voor niets, ik duik er vol VERTROUWEN in. Wat een prachtige nieuwe deur gaat er voor me open.

Hopelijk mag ik jou binnenkort in Kantoorvilla de Pastorie aan de Prins Bernhardlaan 64 te Bergen op Zoom ontmoeten.

Voor consult afspraken of info over het cursus aanbod, kun je me altijd mailen naar miekebootinfo@gmail.com of bellen naar 06 13529019.728 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vakantie **

Comments


bottom of page